Contact route

Cafetaria Hendriks
Grote Molenstraat 85
6661 DH Elst

Tel: (0481) 37 20 16
Fax: (0481) 35 32 08
info@cafetariahendrikselst.nl

Als u vanaf de A325 komt:

U neemt de aflsag Elst en rijdt richting Elst de Aamsestraat op. Na het spoor gaat deze weg over in de Johan de Wittstraat en nog een stukje Eshofsestraat. Bij de stoplichten gaat u naar rechts de Rijksweg noord op. Na ca. 500-600 meter, gaat u linksaf, bij de stoplichten, de Griegstraat in. Op een gegeven moment gaat deze weg sterk met de bocht mee naar rechts, deze weg is de Grote Molenstraat. Op de kruising van de 3e weg links (ter hoogte van de vluchtheuvels en bushalte), vindt u ons pand. U bent van harte welkom!

Vanuit Oosterhout/ A15:

U gaat richting Elst en u volgt de Rijksweg zuid. U rijdt daarna Elst binnen en blijft de weg volgen. Ter hoogte van het centrum komt u aan bij stoplichten, hier gaat de weg over in de Rijskweg Noord, dit is op de kruising Centrum (links) met de Aamsestraat/richting A325/industrieterrein “De Aam”. Na ca. 500-600 meter, gaat u linksaf, bij de stoplichten, de Griegstraat in. Op een gegeven moment gaat deze weg sterk met de bocht mee naar rechts, deze weg is de Grote Molenstraat. Op de kruising van de 3e weg links (ter hoogte van de vluchtheuvels en bushalte), vindt u ons pand. U bent van harte welkom!

Vanuit Arnhem, provinciale weg;

U rijdt Elst binnen, na het spoor kiest u de 2e weg rechts, dit is de Griegstraat. Deze weg vervolgt u en op een gegeven moment gaat deze weg sterk met de bocht mee naar rechts, deze weg is de Grote Molenstraat. Op de kruising van de 3e weg links (ter hoogte van de vluchtheuvels en bushalte), vindt u ons pand. U bent van harte welkom!

Vanuit Driel:

U rijdt op de Grote Molenstraat richting Elst. Nadat u Elst bent binnen gereden, vindt u ons pand op de kruising met de 2e straat naar rechts, de 2e Molenbergstraat.